El nostre equip, creat el 2013, el formem la Serena i l’ Ivan, i ens podreu trobar atenent-vos a la botiga El Desig Pastissers, mentre elaborem les nostres especialitats o donem qualsevol dels nostres cursos presencials.
La Serena, formada a l’Escola De Pastisseria del Gremi de Barcelona, va ser premiada com a millor alumna de la seva promoció de Técnic en Pastisseria el 2018 i becada pel Grau Superior de Pastisseria, on aconsegueix el premi al millor treball d’investigació científica pel seu estudi de l’aplicació de noves proteïnes vegetals per la elaboració de pastisseria vegana. Aquest premi la porta fins a Estats Units, a l’Atelier de Melissa Coppel, a Las Vegas.
El 2016 vam ser finalistes al Concurs de Millor Pasta de Te Artesana de Espanya, organitzat per la revista Dulcypas, quedant en 18é lloc d’entre més de 300 concursants. El 2018 revalidem la nostra participació i aconseguim el 12é lloc a la següent edició del concurs. 
El 2019 vam aconseguir la certificació de la Generalitat de Catalunya com a Artesans Alimentaris.

QUE US OFERIM

Apropem el nostre obrador a casa vostra: Podeu demanar els nostres productes i passar a recollir-los o demanar que us els fem arribar a casa. Simplement, ho fem més fàcil.

TASTA LES NOSTRES POSTRES

No dubtis en tastar les nostres postres! Satisfacció Garantitzada!.

GARANTIES SANITARIES

Només oferim productes elaborats amb ingredients de qualitat i amb les màximes garanties sanitaries.
Tens més dubtes? Vols algún producte que no trobes? Contacta amb nosaltres!